• Română (România)
 • English (United Kingdom)
Instalati Flash Player pentru a putea vedea playerul.
 • Rezervări pentru concertele simfonice

  Rezervările la concertele simfonice se pot face pe site-ul nostru începând cu ziua de luni din săptămâna concertului.

 • Turul virtual al Ateneului Român

  Pentru turul virtual al Ateneului Român vă rugăm să apăsaţi AICI.tur_virtual_slide

 • În atenția publicului spectator,

  Accesul în sălile de spectacol ale Ateneului Român este permis până la ora începerii concertelor. După această oră, accesul se mai poate face DOAR la pauză. Mulțumim pentru înțelegere!

 • The Great Restoration Work of The Athenaeum

  coperta_cupola_ukEditura „Anima" a acceptat să realizeze pro bono traducerea volumului Marea refacere a Ateneului Român (1990-2003) în format electronic şi astfel, cu bucurie, anunţăm că volumul de excepţie The Great Restoration Work of The Romanian Athenaeum (1990-2003) poate fi accesat pe site-ul Filarmonicii „George Enescu" la adresa http://fge.org.ro/images/stories/publicatii/great_restoration.pdf

 • Informaţii despre bilete şi abonamente

  atheneublackPentru mai multe informaţii legate de bilete şi abonamente, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:
  (+4) 021 315 6875
  Pentru orice alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la telefon: (+4) 021 315 2567

  De asemenea, vă invităm să ne urmăriţi şi prin intermediul paginilor de Facebook, Twitter și Instagram.

 • George Enescu Philharmonic Records

  orga-1orga-2cupolarocupolaukcop refacereist
  Published by Editura Anima, Colection Coordinator: Cristina Sârbu

2016 - 2017 Season

Please make sure that your browser supports Flash Player (download HERE).

Please check if you have any popup-blocking applications enabled.

3rd category of tickets = folding seats.

Please subscribe to our newsletter

Home Press and media Comunicat de presă - Re...
Comunicat de presă - Recital de pian Rebeca Omordia – Londra

Rebeca Omordia este o tanara pinista formata la scoala muzicala romaneasca. Talentul, forta, tenacitatea , ambitia au ajutat-o sa reuseasca apoi, dincolo de hotare, mai ales in Marea Britanie. Tanara pianista cucereste si castiga prin sensibilitate si stiinta, prin respectul fata de partitura dublat de o personalitate artistica profunda. Rebeca Omordia este cu adevarat ceea ce critica de specialitate numeste “UN pianist” al carui profesionalism nu mai poate fi pus la indoiala.

Ca oaspete pentru a doua oara a Stagiunii de marti seara, Rebeca Omordia va concerta din nou la Ateneul Roman cu un program divers si ataractiv care ii va permite , cu singuranta, sa isi puna din nou in valoare calitatile deosebite de artist interpret.

Recital de pian
Marti, 07 Iunie 2011, 19:00 - 21:00 Sala mica
REBECA OMORDIA – pian

Program:
Beethoven - Sonata pentru pian op 109 in Mi major
F. Chopin - Polonaise- Fantaisie op 61
F. Chopin - Scherzo no 4 op 54
M. Ravel - Gaspard de la nuit (Ondine si scarbo)

Dupa studii de specialitate la Craiova (prof Lucia Cristea, Sanda Nita, Mariana Ilie), Bucuresti (prof univ dr Dana Borsan), Birmingham si Londra ( prof. Mikhail Kazakevich) pianista Rebeca Omordia face o frumoasa cariera internationala punctat cu semnificative reusite in competitii de renume dintre care amintim : 2005 Semifinalista la Concursul International “George Enescu”, Bucuresti, Romania; 2009 Premiul “Renna Kellaway Piano Recital Prize” , Birmingham, Anglia si Premiul I la Concursul “Delius”, Birmingham, Anglia; 2010 Premiul III la Concursul International “Bela Bartok” Szeged, Ungaria.
A participat la cursuri de maiestrie sustinute de Gabriel Amiras (Trossingen, Germania), Mikhael Kahazevici (Trinity College, Londra), Dominique Merlet (Villcroze, Franta), Gerlinde Otto(Weimar, Germania), Peter Donohoe (Anglia).
Rebeca Omordia este astazi profesor de pian la Junior Conservatoire, Birmingham, Anglia si profesor de pian la Enfield Music Service, Londra. Dintre ultimele ei aparitii in public selectam recitalurile de la Villcroze- Franta 2005, Lunchtime Recitals Conservatorul din Birmingham 2006- 2009, New Generation Arts Festival, Birmingham Anglia 2007, Warwick Arts Centre, Universitatea din Warwick, Anglia 2007 si Steinway Hall, Centrul Cultural Ungar, Londra 2011 la care se adauga concerte cu orchestre din strainatate (Anglia) si din tara ( Filarmonicile din Arad si Craiova).