• Română (România)
 • English (United Kingdom)
Instalati Flash Player pentru a putea vedea playerul.
 • Rezervări pentru concertele simfonice

  Rezervările la concertele simfonice se pot face pe site-ul nostru începând cu ziua de luni din săptămâna concertului.

 • Turul virtual al Ateneului Român

  Pentru turul virtual al Ateneului Român vă rugăm să apăsaţi AICI.tur_virtual_slide

 • În atenția publicului spectator,

  Accesul în sălile de spectacol ale Ateneului Român este permis până la ora începerii concertelor. După această oră, accesul se mai poate face DOAR la pauză. Mulțumim pentru înțelegere!

 • The Great Restoration Work of The Athenaeum

  coperta_cupola_ukEditura „Anima" a acceptat să realizeze pro bono traducerea volumului Marea refacere a Ateneului Român (1990-2003) în format electronic şi astfel, cu bucurie, anunţăm că volumul de excepţie The Great Restoration Work of The Romanian Athenaeum (1990-2003) poate fi accesat pe site-ul Filarmonicii „George Enescu" la adresa http://fge.org.ro/images/stories/publicatii/great_restoration.pdf

 • Informaţii despre bilete şi abonamente

  atheneublackPentru mai multe informaţii legate de bilete şi abonamente, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:
  (+4) 021 315 6875
  Pentru orice alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la telefon: (+4) 021 315 2567

  De asemenea, vă invităm să ne urmăriţi şi prin intermediul paginilor de Facebook, Twitter și Instagram.

 • George Enescu Philharmonic Records

  orga-1orga-2cupolarocupolaukcop refacereist
  Published by Editura Anima, Colection Coordinator: Cristina Sârbu

2016 - 2017 Season

Please make sure that your browser supports Flash Player (download HERE).

Please check if you have any popup-blocking applications enabled.

3rd category of tickets = folding seats.

Please subscribe to our newsletter

Home Press and media Comunicat de presă - Rec...
Comunicat de presă - Recital de pian

Ciclul de comncerte camerale pus si in acest an sub genericul Stagiunea de marti seara si inclus in programele Filarmonicii “George Enescu” se incheie marti, 28 iunie cu un recital sustinut de pianistul Iulian Neculache. Multumim pe aceasta cale colaboratorilor nostril, TVRCultural, Radio Romania Muzical si Fundatia “Prietenii muzicii – Serafim Antropov” si speram ca impreuna sa reusim sa continuam acest proiect frumos si in stagiunea 2011-2012.

Biroul de presa

 

Recital de pian
Marti, 28 Iunie 2011, 19:00 - 21:00, Sala mica
Stagiunea de marţi seara
IULIAN NECULACHE – pian

Program:

Ludwig van Beethoven
Sonata în do minor, op. 111

Franz Liszt
Sonata în si minor

Maurice Ravel
Scarbo ( din suita "Gaspard de la nuit")

Nascut in 1987, Iulian Neculache studiaza pianul de la varsta de 7 ani, alaturi de dna profesoara Heroiu Nicoleta, Alina Deleanu, Silvia Munteanu (in cadrul Liceului de Arta din Constanta), urmand ca in facultate sa studieze cu Dna prof. lector dctr. Delia Pavlovici( Universitatea Nat. de Muz. Bucuresti), Michel Beroff (Conservatorul superior de muzica Paris), si Denis Pascal (Conservatorul superior de muzica Paris). Studiaza de asemenea muzica de camera alaturi de prof. Adriana Maier (UNMB), si Itamar Golan (Conservatorul Superior de Muz. Paris), si acompaniamentul cu Dna Prof. Suzana Szoreny (UNMB).
Absolvent sl Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti (2011), a abordat de-a lungul timpului un repertoriu bogat si variat incepand de la J.S.Bach pana la lucrari contemporane (Dan Dediu), deasemenea afirmandu-se si in compozitie muzicala si improvizatie muzicala.
Obtine de asemenea numeroase burse de excelenta ( spre exemplu Bursa Ion Radulescu din partea Rotary Club Constanta 2006, Bursa din Partea Teatrului Act Bucuresti 2007).
Masterclass-uri: Shoshana Rudiakov ( profesor la Staatliche Hochschule für Musik Stuttgart), Kevin Kenner (profesor la Royal Academy of Music, Londra), Eric Lesage (profesor la Conservatoire National Superieur de musique de Paris), Alicja Paleta Bugaj (Academia nationala de muzica“Frederic Chopin”din Varsovia), Justus Frantz (pianist, dirijor), Roberto Russo (profesor la Conservatorul de Muzica din Cosenza, Italia).
Workshop: Gabriel Amiras (profesor la Hochschule für Musik Trossingen).
Sustine de-a lungul timpului numeroase recitaluri : Murnau 2006, 2010 (Germania), Muzeul de Arta Constanta 2006, Teatrul Act Bucuresti (2006,2007,2009), Paris 2008, Ateneul roman (2010) si multe altele.
Colaboreaza de asemenea cu grupul cameral “Traffic Strings”.