• Română (România)
 • English (United Kingdom)
Instalati Flash Player pentru a putea vedea playerul.
 • Rezervări pentru concertele simfonice

  Rezervările la concertele simfonice se pot face pe site-ul nostru începând cu ziua de luni din săptămâna concertului.

 • Turul virtual al Ateneului Român

  Pentru turul virtual al Ateneului Român vă rugăm să apăsaţi AICI.tur_virtual_slide

 • În atenția publicului spectator,

  Accesul în sălile de spectacol ale Ateneului Român este permis până la ora începerii concertelor. După această oră, accesul se mai poate face DOAR la pauză. Mulțumim pentru înțelegere!

 • The Great Restoration Work of The Athenaeum

  coperta_cupola_ukEditura „Anima" a acceptat să realizeze pro bono traducerea volumului Marea refacere a Ateneului Român (1990-2003) în format electronic şi astfel, cu bucurie, anunţăm că volumul de excepţie The Great Restoration Work of The Romanian Athenaeum (1990-2003) poate fi accesat pe site-ul Filarmonicii „George Enescu" la adresa http://fge.org.ro/images/stories/publicatii/great_restoration.pdf

 • Informaţii despre bilete şi abonamente

  atheneublackPentru mai multe informaţii legate de bilete şi abonamente, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:
  (+4) 021 315 6875
  Pentru orice alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la telefon: (+4) 021 315 2567

  De asemenea, vă invităm să ne urmăriţi şi prin intermediul paginilor de Facebook, Twitter și Instagram.

 • George Enescu Philharmonic Records

  orga-1orga-2cupolarocupolaukcop refacereist
  Published by Editura Anima, Colection Coordinator: Cristina Sârbu

2016 - 2017 Season

Please make sure that your browser supports Flash Player (download HERE).

Please check if you have any popup-blocking applications enabled.

3rd category of tickets = folding seats.

Please subscribe to our newsletter

Home Press and media Trio Karma la Bucureşti ...
Trio Karma la Bucureşti în Stagiunea de marţi seara

Îniţiată cu patru ani în urmă în cadrul programelor Filarmonicii GEORGE ENESCU, Stagiunea de marţi seara şi-a propus nu numai prezentarea şi promovarea unor artişti tineri deja impuşi în circuit internaţional ci, implicit, şi revigorarea genului cameral. Din păcate formaţiile cameale de reală valoarea sunt din ce în ce mai rare şi, de aceea, cu atat mai interesante pentru iubitorii genului.

În această săptămană, invitaţii Stagiunii de marţi seara sunt membrii trio-ului Karma.

Recital cameral
Marti, 25 Octombrie 2011, 19:00 - 21:00, Sala mica
Stagiunea de marţi seara
Trio Karma:
SEBASTIAN TEGZEŞIU - vioară
MI ZHOU - violoncel
VALENTIN VALETIYEV - pian
Program:
Frank Martin - Trio pe teme irlandeze
Piotr Ilici Ceaikovski - Trio

Coproducători: TVR Cultural, Radio România Muzical
Partener: Fundaţia "Prietenii muzicii - Serafim Antropov"

Trio-ul Karma a fost constituit în toamna lui 2010 din tineri studenţi la Solisten Diplom de la Academia de Muzică din Basel (Elvetia) impunându-se în scurt timp în viaţa muzicală academică prin seriozitatea muncii artistice, prin uimitoare unitate şi echilibru al ansamblului, lucru subliniat de profesorii îndrumatori Adrian Otiker, Adelina Oprean şi Thomas De Menga.
Sebastian Mihai Tegzesiu (România), Mi Zhou (China) si Valentin Valentiyev (Ukraina) componenţii Karma Trio, sunt muzicieni “maturi” – formaţi în îndelungaţi ani de studiu, de pregătire profesionala în academiile de muzică din ţara de origine a fiecăruia, cât şi în anii de pregătire ultra specializată petrecuţi în Musik Akademie der Stadt Basel. Toţi trei sunt laureati la importante concursuri şi festivaluri internaţionale. Toti trei susţin o bogată activitate concertistică solistică, recitaluri camerale, concerte de binefacere, realizează înregistrări radio şi tv. Toţi trei se bucura de înalte aprecieri atât din parte publicului meloman cât şi din partea criticilor de specialitate.
Deşi este format din tineri artişti de naţionalităţi diferite, Karma Trio a reuşit să găsească în muzică şi prin muzica un limbaj comun şi să coopereze în totalitate, creând un ansamblu omogen, cu un stil propriu de interpretare ale cărui unitate şi similitudine temperamentala, creaza o expresie muzicala specială, rafinată, dublată de forţă şi virtuozitate.
Păstrându-şi strălucirea individuală, generată de viaţa concertistică personală, Sebastian Mihai Tegzesiu - vioară, Mi Zhou - violoncel si Valentin Valentiyev - pian - Karma Trio – au creat un trio academic, a cărui coeziune muzicală oferă certitudinea unei frumoase evoluţii viitoare.