• Română (România)
 • English (United Kingdom)
Instalati Flash Player pentru a putea vedea playerul.
 • Rezervări pentru concertele simfonice

  Rezervările la concertele simfonice se pot face pe site-ul nostru începând cu ziua de luni din săptămâna concertului.

 • Turul virtual al Ateneului Român

  Pentru turul virtual al Ateneului Român vă rugăm să apăsaţi AICI.tur_virtual_slide

 • În atenția publicului spectator,

  Accesul în sălile de spectacol ale Ateneului Român este permis până la ora începerii concertelor. După această oră, accesul se mai poate face DOAR la pauză. Mulțumim pentru înțelegere!

 • The Great Restoration Work of The Athenaeum

  coperta_cupola_ukEditura „Anima" a acceptat să realizeze pro bono traducerea volumului Marea refacere a Ateneului Român (1990-2003) în format electronic şi astfel, cu bucurie, anunţăm că volumul de excepţie The Great Restoration Work of The Romanian Athenaeum (1990-2003) poate fi accesat pe site-ul Filarmonicii „George Enescu" la adresa http://fge.org.ro/images/stories/publicatii/great_restoration.pdf

 • Informaţii despre bilete şi abonamente

  atheneublackPentru mai multe informaţii legate de bilete şi abonamente, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:
  (+4) 021 315 6875
  Pentru orice alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la telefon: (+4) 021 315 2567

  De asemenea, vă invităm să ne urmăriţi şi prin intermediul paginilor de Facebook, Twitter și Instagram.

 • George Enescu Philharmonic Records

  orga-1orga-2cupolarocupolaukcop refacereist
  Published by Editura Anima, Colection Coordinator: Cristina Sârbu

2016 - 2017 Season

Please make sure that your browser supports Flash Player (download HERE).

Please check if you have any popup-blocking applications enabled.

3rd category of tickets = folding seats.

Please subscribe to our newsletter

Home Press and media Soprana Angela Gheorghiu ...
Soprana Angela Gheorghiu si Orchestra simfonica a Filarmonicii “George Enescu" din Bucuresti pe scena Royal Opera House Muscat/ Oman

La invitatia Royal Opera House Muscat, marea soprana Angela Gheorghiu concerteaza in capitala sultanatului Oman, miercuri, 25 aprilie a.c. Cunoscuta fiind buna colaborare a celebrei cantarete cu Orchestra simfonica a Filarmonicii „George Enescu" din Bucuresti si cu dirijorul Tiberiu Soare, Angela Gheorghiu a dorit ca, si de aceasta data , muzicienii români sa ii fie alaturi. Invitatia l-a inclus si pe tenorul Stefan Pop, una dintre cele mai apreciate voci ale momentului in viata muzicala internationala. In prima parte a serii se vor canta lucrari de George Enescu, Tiberiu Brediceanu, Gherase Dendrino, George Grigoriu iar dupa pauza, arii si duete din opere de Giacomo Puccini, Gaetano Donizetti, Giuseppe Verdi, Ruggero Leoncavallo.

Royal Opera House Muscat este cel mai important centru cultural artistic din tara gazda. A fost inaugurat in luna octombrie a anului 2011 cu o superproductie Turandot de Giacomo Puccni sub bagheta lui Placido Domingo. Construit la dorinta sultanului Qaboos edificiul de dimensiuni monumentale reflecta conceptia contemporana arhitecturala a Omanului. Capacitatea salii in care se va canta este de 1100 de locuri iar scena si instalatiile de sunet si lumina sunt conforme celor mai inalte standarde ale tehnologiei de astazi.

Este primul turneu al instrumentistilor români in sultanatul Oman, una dintre cele mai bogate state ale lumii.