• Română (România)
 • English (United Kingdom)
Instalati Flash Player pentru a putea vedea playerul.
 • Rezervări pentru concertele simfonice

  Rezervările la concertele simfonice se pot face pe site-ul nostru începând cu ziua de luni din săptămâna concertului.

 • Turul virtual al Ateneului Român

  Pentru turul virtual al Ateneului Român vă rugăm să apăsaţi AICI.tur_virtual_slide

 • În atenția publicului spectator,

  Accesul în sălile de spectacol ale Ateneului Român este permis până la ora începerii concertelor. După această oră, accesul se mai poate face DOAR la pauză. Mulțumim pentru înțelegere!

 • The Great Restoration Work of The Athenaeum

  coperta_cupola_ukEditura „Anima" a acceptat să realizeze pro bono traducerea volumului Marea refacere a Ateneului Român (1990-2003) în format electronic şi astfel, cu bucurie, anunţăm că volumul de excepţie The Great Restoration Work of The Romanian Athenaeum (1990-2003) poate fi accesat pe site-ul Filarmonicii „George Enescu" la adresa http://fge.org.ro/images/stories/publicatii/great_restoration.pdf

 • Informaţii despre bilete şi abonamente

  atheneublackPentru mai multe informaţii legate de bilete şi abonamente, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:
  (+4) 021 315 6875
  Pentru orice alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la telefon: (+4) 021 315 2567

  De asemenea, vă invităm să ne urmăriţi şi prin intermediul paginilor de Facebook, Twitter și Instagram.

 • George Enescu Philharmonic Records

  orga-1orga-2cupolarocupolaukcop refacereist
  Published by Editura Anima, Colection Coordinator: Cristina Sârbu

2016 - 2017 Season

Please make sure that your browser supports Flash Player (download HERE).

Please check if you have any popup-blocking applications enabled.

3rd category of tickets = folding seats.

Please subscribe to our newsletter

Home Press and media Recital cameral
Recital cameral

Filarmonica “George Enescu” anunta un recital cameral cu program Händel, Brahms si Enescu in interpretarea violonistei TANIA ZÂMBREANU si a pianistei CLEMENTINA RISTEA-CIUCU.

Recital cameral
Duminică, 25 Noiembrie 2012, 19:00 - 21:00, Sala mică
TANIA ZÂMBREANU - vioară
CLEMENTINA RISTEA CIUCU - pian

Program:
Georg Friedrich Händel
Sonata nr. 5 pentru vioară şi pian
Johannes Brahms
Sonata nr. 3 pentru pian şi vioară
George Enescu
Sonata nr. 3 pentru pian şi vioară

Biletele pentru concert se pot achizitiona de la casa de bilete a Ateneului Roman.
Program: Marti - Vineri 12:00 - 19:00
Sambata - Duminica 16:00 - 19:00
Telefon: 021.315.68.75

Violonista TANIA ZÂMBREANU a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti la clasa profesorului Daniel Podlovschi. S-a perfecţionat în arta violonistică cu profesorul Ştefan Gheorghiu şi a susţinut o serie de recitaluri la Sala Studio a Ateneului, Sala Auditorium, Sala Dalles şi la Institutul Francez, precum şi în Italia şi în Suedia. În 1993 a urmat cursuri de muzică de cameră, în Suedia, sub îndrumarea profesorilor Federico Agostini şi Gerhard Hamman; de asemenea, în Italia a urmat cursuri de orchestră. A fost semifinalistă la Concursul „Jeunesses Musicales” (1994) şi la Concursul internaţional „George Enescu”, ediţia 1999; este fondator şi membru al cvartetului de coarde „Brio”, iar din 2004 al cvartetului „Noblesse” cu care a susţinut o serie de recitaluri. Este violonistă, la vioara I, în Orchestra Filarmonicii „George Enescu”. Recent, a interpretat alături de Orchestra Archi Anotimpurile de Vivaldi.

CLEMENTINA RISTEA-CIUCU, născută în 1969, a studiat pianul la Liceul de muzică „George Enescu” cu profesorii Constantin Niţu şi Flavia Moldovan. În 1991 a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti unde a studiat cu profesorii Sandu Sandrin şi Dan Grigore. La formarea sa artistică au contribuit distinşii pedagogi Sanda Bobescu, Aurora Ienei, Viorica Rădoi şi maestrul Valentin Gheorghiu. A urmat un curs de perfecţionare cu Lev Naumov (Italia, 1991) iar între 1992-1994 a urmat un curs de specializare cu o bursă la Istituto Musicale „A. Benvenutti” (Italia) cu maestrul Bruno Mezzena. Are numeroase premii la concursuri desfăşurate în România şi în străinătate şi o bogată activitate artistică cu recitaluri şi concerte în România, Franţa şi Italia. În prezent este doctorand şi asistent universitar la Facultatea de Interpretare Muzicală a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.