• Română (România)
 • English (United Kingdom)
Instalati Flash Player pentru a putea vedea playerul.
 • Rezervări pentru concertele simfonice

  Rezervările la concertele simfonice se pot face pe site-ul nostru începând cu ziua de luni din săptămâna concertului.

 • Turul virtual al Ateneului Român

  Pentru turul virtual al Ateneului Român vă rugăm să apăsaţi AICI.tur_virtual_slide

 • În atenția publicului spectator,

  Accesul în sălile de spectacol ale Ateneului Român este permis până la ora începerii concertelor. După această oră, accesul se mai poate face DOAR la pauză. Mulțumim pentru înțelegere!

 • The Great Restoration Work of The Athenaeum

  coperta_cupola_ukEditura „Anima" a acceptat să realizeze pro bono traducerea volumului Marea refacere a Ateneului Român (1990-2003) în format electronic şi astfel, cu bucurie, anunţăm că volumul de excepţie The Great Restoration Work of The Romanian Athenaeum (1990-2003) poate fi accesat pe site-ul Filarmonicii „George Enescu" la adresa http://fge.org.ro/images/stories/publicatii/great_restoration.pdf

 • Informaţii despre bilete şi abonamente

  atheneublackPentru mai multe informaţii legate de bilete şi abonamente, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:
  (+4) 021 315 6875
  Pentru orice alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la telefon: (+4) 021 315 2567

  De asemenea, vă invităm să ne urmăriţi şi prin intermediul paginilor de Facebook, Twitter și Instagram.

 • George Enescu Philharmonic Records

  orga-1orga-2cupolarocupolaukcop refacereist
  Published by Editura Anima, Colection Coordinator: Cristina Sârbu

2016 - 2017 Season

Please make sure that your browser supports Flash Player (download HERE).

Please check if you have any popup-blocking applications enabled.

3rd category of tickets = folding seats.

Please subscribe to our newsletter

Home Press and media De la Londra la Bucureșt...
De la Londra la București. Recital de pian Christian Sandrin


Christian SandrinPianistul Christian Sandrin revine cu un nou recital în Stagiunea de marți seara. De astă dată, programul bogat și ambițios propune lucrări de Scarlatti, Beethoven și Chopin. În Marea Britanie, Cristian a absolvit Royal Academy of Music cu First Class Honours și acum se află în ultimul an de masterat la prestigioasa instituție britanică, la clasa prof. Diana Ketler. Studiile sale sunt susținute de numeroase burse oferite de fundațiile ABRSM, Help Musicians UK, Hattori Foundation, Tillett Trust, the Countess of Munster Musical Trust, Harold Craxton Memorial Fund și John S. Cohen Foundation. În 2017 Cristian este bursier al fundatiei Imogen Cooper Musical Trust, câștigător al unei burse acordată de Philharmonia Orchestra.

Stagiunea de marţi seara


Marti, 12 Decembrie 2017, 19:00 - 20:00
Sala mica

Recital de pian

CHRISTIAN SANDRIN

Program

Domenico Scarlatti
Sonata în re major, K119 
Sonata în sol major, K497 
Sonata în re minor, K9 
Sonata în mi major, K135

Joseph Haydn
Sonata în re major, Hob XVI:19 

Ludwig van Beethoven
Sonata în re minor, op. 31, nr. 2, Furtuna

Frédéric Chopin
Barcarola în fa diez major, op. 60

Maurice Ravel
Une barque sur l’ocean din suita Miroirs 

Coproducător: Radio România Muzical

Biletele se pot procura de la Casa de Bilete a Ateneului Român.
Program:Marti - Vineri 12:00 - 19:00
Telefon: 021.315.68.75
Pentru rezervari accesati site-ulwww.fge.org.ro

Cristian Sandrin se bucură de o carieră internațională, având un repertoriu larg și divers, prezentându-se pe scenă în recitaluri de pian solo, muzică de cameră sau concerte cu orchestra. În Septembrie 2017, Cristian a avut recitalul de debut la Wigmore Hall, după ce a susținut recitaluri pe scene londoneze cum ar fi St-Martin-in-the-Fields, St James Piccadily, Templul Masonic din Londra și Queen Elisabeth Hall. El a mai concertat pe scene importante europene precum Salle Cortot din Paris, Teatrul La Fenice din Venetia, Palazzo Montepulciano din Toscana, Leipzig Hochschule, Salla Manuel de Falla din Madrid, Sala Filarmonicii din Sofia și nu în ultimul rând pe scena prestigiosului Ateneu Român.

Cristian Sandrin concerteaza frecvent cu Filarmonicile „Mihail Jora” din Bacau, Sibiu, cu Oxford Simfonia și Orchestra Simfonică București colaborând cu dirijori precum Ovidiu Bălan, Florin Totan, Constantin Adrian Grigore și Marc Cikes. Din 2014 Cristian dirijeaza de la pian numeroase concerte de Mozart, in iunie 2017 debutând cu propriul ansamblu cameral Piano Festival Chamber Ensemble la Royal Academy of Music, interpretând Concertul nr. 27 în Si bemor K595. Muzica de camera ocupă un loc foarte important în cariera tânărului pianist care este și bursier al Festivalului SoNoRo.

Numeroase premii naționale și internaționale figurează în palmaresul tânărului pianist, printre care amintim premiul Pianoforte e Orchestra de la San Daniele Piano Meeting, premiul I la Concursul Internațional Yourii Boukoff de la Sofia, premiul I la Concursul ProPiano, premiul II la concursul organizat de Automobil Club de France și premiul I la Olimpiadele Naționale de Interpretare Muzicală. Laureat al Concursului Animato de la Paris, Cristian participă la numeroase concursuri internaționale de prestigiu cum ar fi concursul Fryderyk Chopin de la Varșovia, concursul Clara Haskil din Elveția și concursul ARD de la Munchen.

În colaborare cu savantul britanic Timothy Jones și cvartetul Behn, Cristian a realizat înregistrări pentru postul național de televiziune japonez NHK. În prezent, Cristian Sandrin își continuă colaboararea cu Timothy Jones, realizând în premieră înregistrarea Sonatelor neterminate pentru pian și vioară de Mozart.

Biroul de presă
www.fge.org.ro

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it