• Română (România)
 • English (United Kingdom)
Instalati Flash Player pentru a putea vedea playerul.
 • Rezervări pentru concertele simfonice

  Rezervările la concertele simfonice se pot face pe site-ul nostru începând cu ziua de luni din săptămâna concertului.

 • Turul virtual al Ateneului Român

  Pentru turul virtual al Ateneului Român vă rugăm să apăsaţi AICI.tur_virtual_slide

 • În atenția publicului spectator,

  Accesul în sălile de spectacol ale Ateneului Român este permis până la ora începerii concertelor. După această oră, accesul se mai poate face DOAR la pauză. Mulțumim pentru înțelegere!

 • The Great Restoration Work of The Athenaeum

  coperta_cupola_ukEditura „Anima" a acceptat să realizeze pro bono traducerea volumului Marea refacere a Ateneului Român (1990-2003) în format electronic şi astfel, cu bucurie, anunţăm că volumul de excepţie The Great Restoration Work of The Romanian Athenaeum (1990-2003) poate fi accesat pe site-ul Filarmonicii „George Enescu" la adresa http://fge.org.ro/images/stories/publicatii/great_restoration.pdf

 • Informaţii despre bilete şi abonamente

  atheneublackPentru mai multe informaţii legate de bilete şi abonamente, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:
  (+4) 021 315 6875
  Pentru orice alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la telefon: (+4) 021 315 2567

  De asemenea, vă invităm să ne urmăriţi şi prin intermediul paginilor de Facebook, Twitter și Instagram.

 • George Enescu Philharmonic Records

  orga-1orga-2cupolarocupolaukcop refacereist
  Published by Editura Anima, Colection Coordinator: Cristina Sârbu

2016 - 2017 Season

Please make sure that your browser supports Flash Player (download HERE).

Please check if you have any popup-blocking applications enabled.

3rd category of tickets = folding seats.

Please subscribe to our newsletter

Home Press and media Ateneul Român poartă cl...
Ateneul Român poartă clasic pentru că e fantastic

Sâmbătă seara (13 noiembrie 2010), Ateneul Român s-a umplut de muzică, lumină și culoare la gala inaugurală a programului educațional ”Clasic de Fantastic”, program dedicat copiilor și tinerilor între 4 și 20 de ani.

Personalități publice, diplomați, oameni de afaceri sau simpli iubitori de muzică au asistat la un concert special susținut de ochestra Filarmonicii "George Enescu", sub bagheta Maestrului Ilarion Ionescu Galați. Virgil Ianțu, în calitate de gazdă a evenimentului, Camelia Șucu, ambasadoare a proiectului, Andreea Marin și Margareta Pâslaru s-au numărat printre vedetele prezente la gală.

Evenimentul a debutat cu o licitație de obiecte de artă, vinuri de colecție, bijuterii și obiecte de lux, donate de către susținători. La rândul lor, invitații au făcut donații în nume propriu pentru proiectul ”Clasic de Fantastic”, într-un cont gestionat de către către Fundația Principesa Margareta. Toate fondurile strânse în cadrul galei caritabile vor fi destinate organizării de concerte și spectacole cu caracter educativ pentru aproximativ 10,000 de copii și tineri ce vor avea acces gratuit la aceste evenimente.

“A fost o seară cu adevărat deosebită. Interesul arătat de parteneri, susținători, public și media ne-a demonstrat încă o dată că acest program educațional este necesar și că muzica clasică trebuie să rămână mereu la modă, inclusiv în rândul copiilor și tinerilor. Mulțumim încă o dată tuturor celor care au contribuit la debutul cu succes al acestui program și ne bazăm în continuare pe girul moral al forurilor de specialitate, dar și pe susținerea financiară a partenerilor și sponsorilor.” – Laura Kungl, Managing Partner Clock Advertising, inițiatorul programului ”Clasic de Fantastic”

Programul ”Clasic de Fantastic”, inițiat și organizat de către Clock Advertising, Media Concept Store, în parteneriat cu Filarmonica George Enescu, este un proiect cultural educativ prin care se dorește popularizarea muzicii clasice în rândul copiilor și tinerilor.

Mai multe detalii despre proiect pe website-ul oficial – www.clasicefantastic.ro