• Română (România)
 • English (United Kingdom)
Instalati Flash Player pentru a putea vedea playerul.
 • Rezervări pentru concertele simfonice

  Rezervările la concertele simfonice se pot face pe site-ul nostru începând cu ziua de luni din săptămâna concertului.

 • Turul virtual al Ateneului Român

  Pentru turul virtual al Ateneului Român vă rugăm să apăsaţi AICI.tur_virtual_slide

 • În atenția publicului spectator,

  Accesul în sălile de spectacol ale Ateneului Român este permis până la ora începerii concertelor. După această oră, accesul se mai poate face DOAR la pauză. Mulțumim pentru înțelegere!

 • The Great Restoration Work of The Athenaeum

  coperta_cupola_ukEditura „Anima" a acceptat să realizeze pro bono traducerea volumului Marea refacere a Ateneului Român (1990-2003) în format electronic şi astfel, cu bucurie, anunţăm că volumul de excepţie The Great Restoration Work of The Romanian Athenaeum (1990-2003) poate fi accesat pe site-ul Filarmonicii „George Enescu" la adresa http://fge.org.ro/images/stories/publicatii/great_restoration.pdf

 • Informaţii despre bilete şi abonamente

  atheneublackPentru mai multe informaţii legate de bilete şi abonamente, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:
  (+4) 021 315 6875
  Pentru orice alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la telefon: (+4) 021 315 2567

  De asemenea, vă invităm să ne urmăriţi şi prin intermediul paginilor de Facebook, Twitter și Instagram.

 • Caietele Filarmonicii "George Enescu"

  orga-1orga-2cupolarocupolaukcop refacereist
  Publicate de Editura Anima, Coordonator de colecţie: Cristina Sârbu

Stagiunea 2017 - 2018

Vă rugăm să vă asigurați că browser-ul dumneavoastră suportă Flash Player (descărcare AICI).

Vă rugăm să vă asigurați că nu aveți activată vreo aplicație pentru blocarea ferestrelor de tip pop-up.

Categoria a III-a de bilete = strapontine, scaune fără spătar.

Vă rugăm să vă abonaţi la newsletter

Oboi / Corn Englez

Solo oboi: Adrian Petrescu
Florin-Cosmin Sperneac, Mihai Zamfir , Felicia Greciuc

adrian-petrescuAdrian Petrescu
felicia_greciucFelicia Greciuc

 

Adrian Petrescu

Muzician cu o impresionanta cariera artistica nationala si internationala, Adrian Petrescu este prim oboist al "Filarmonicii George Enescu" din Bucuresti si dirijorul ansamblului cameral "Romanian Brass".

Palmaresul sau artistic cuprinde o serie de distinctii cucerite la concursuri nationale si internationale. Este laureat la Concursul International de la Praga si a obtinut Diploma de Onoare la Concursul si Festivalul International de la Markneukirchen / Germania.

Dintre realizarile sale mentionam inregistrarile in calitate de solist : DVD-ul alaturi de Orchestra de Camera a Filarmonicii "George Enescu" dirijata de Cristian Mandeal , la casa de discuri AIX Media Group (S.U.A) , de asemenea realizarea unor CD-uri : "The magic of Adrian Petrescu " in Anglia, la Cambridge impreuna cu organistul Nicolae Licaret , "Iubind sub stele albastre" la casa de discuri Electrecord si altul "Solitude" ,in colaborare cu SonArt Records, iar in calitate de dirijor impreuna cu Romanian Brass cd-ul "Solemn Entry".

A fost invitat ca solist la numeroase festivaluri nationale si internationale din care amintim: "George Enescu" - Romania, Schwerin - Germania, "Cimarosa" di Fermo - Italia, Charleroi - Belgia, Norfolk Norwich -Anglia , Thessaloniki - Grecia, Hanover Expo - Germania, Las Palmas - Spania, Istanbul si Ankara - Turcia, Dranouter - Belgia.

Este invitat permanent al emisiunilor muzicale ale Radiodifuziunii si Televiziunii Romane, iar in anul 2003 a fost distins cu Meritul Cultural clasa I.