• Română (România)
 • English (United Kingdom)
Instalati Flash Player pentru a putea vedea playerul.
 • Rezervări pentru concertele simfonice

  Rezervările la concertele simfonice se pot face pe site-ul nostru începând cu ziua de luni din săptămâna concertului.

 • Turul virtual al Ateneului Român

  Pentru turul virtual al Ateneului Român vă rugăm să apăsaţi AICI.tur_virtual_slide

 • În atenția publicului spectator,

  Accesul în sălile de spectacol ale Ateneului Român este permis până la ora începerii concertelor. După această oră, accesul se mai poate face DOAR la pauză. Mulțumim pentru înțelegere!

 • The Great Restoration Work of The Athenaeum

  coperta_cupola_ukEditura „Anima" a acceptat să realizeze pro bono traducerea volumului Marea refacere a Ateneului Român (1990-2003) în format electronic şi astfel, cu bucurie, anunţăm că volumul de excepţie The Great Restoration Work of The Romanian Athenaeum (1990-2003) poate fi accesat pe site-ul Filarmonicii „George Enescu" la adresa http://fge.org.ro/images/stories/publicatii/great_restoration.pdf

 • Informaţii despre bilete şi abonamente

  atheneublackPentru mai multe informaţii legate de bilete şi abonamente, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:
  (+4) 021 315 6875
  Pentru orice alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la telefon: (+4) 021 315 2567

  De asemenea, vă invităm să ne urmăriţi şi prin intermediul paginilor de Facebook, Twitter și Instagram.

 • Caietele Filarmonicii "George Enescu"

  orga-1orga-2cupolarocupolaukcop refacereist
  Publicate de Editura Anima, Coordonator de colecţie: Cristina Sârbu

Stagiunea 2017 - 2018

Vă rugăm să vă asigurați că browser-ul dumneavoastră suportă Flash Player (descărcare AICI).

Vă rugăm să vă asigurați că nu aveți activată vreo aplicație pentru blocarea ferestrelor de tip pop-up.

Categoria a III-a de bilete = strapontine, scaune fără spătar.

Vă rugăm să vă abonaţi la newsletter

Prima pagina Presa/media Recital de pian Sandu San...
Recital de pian Sandu Sandrin

Filarmonica “George Enescu” anunta recitalul pianistului Sandu Sandrin.
Duminica, 11 Noiembrie 2012, 19:00 - 21:00 Sala mare

 

Program:
Claude Debussy
Patru preludii din Caietul II (2, 4, 7, 12)
George Enescu
Sonata nr. 1, în fa diez minor, op. 24
Franz Liszt
Sonetul nr. 123, după Petrarca
Frédéric Chopin
Vals briliant în la bemol major, op. 34, nr. 1
Nocturna în mi bemol major, op. 55, nr. 2
Barcarola în fa diez major, op. 60

Biletele pentru concert se pot achizitiona de la casa de bilete a Ateneului Roman.
Program: Marti - Vineri 12:00 - 19:00
Sambata - Duminica 16:00 - 19:00
Telefon: 021.315.68.75

Pianist concertist şi profesor universitar la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, SANDU SANDRIN a absolvit Conservatorul din Bucureşti, sub îndrumarea profesorilor Ovidiu Drâmba şi Florica Musicescu, în 1972. Încă din anii studenţiei s-a remarcat prin numeroase concerte şi recitaluri susţinute în ţară iar în 1969 şi 1970 a participat la Festivalul internaţional de la Kassel (Germania). În cele peste trei decenii de activitate concertistică Sandu Sandrin a susţinut concerte şi recitaluri, în calitate de solist sau în formaţii de muzică de cameră pe scenele celor mai importante săli din Bucureşti şi din ţară, în cadrul stagiunilor de concerte ale tuturor filarmonicilor din România. A evoluat sub bagheta unor dirijori precum Mircea Basarab, Cristian Mandeal, Ervin Acel, Ovidiu Bălan, Ion Baciu, Guillaume Boulay, Ferencz Nagy, Allesio Vlad, Cristobal Soler. În 1982-83 solistul a prezentat integrala creaţiei beethoveniene, sub auspiciile Filarmonicii „George Enescu”, interpretarea sa bucurându-se de aprecierea unanimă a criticii de specialitate. Versiunea sa interpretativă a Sonatei în fa diez minor de George Enescu şi a Sonatei a II-a de Liviu Glodeanu a fost receptată cu deosebit interes pe scene din Franţa, Anglia, Rusia; aceste lucrări le-a înregistrat pe CD şi se găsesc în Cardex la Radiodifuziunea Română. A efectuat numeroase turnee în Franţa, Anglia, Germania, Rusia. După 1990 a fost frecvent prezent pe scene cunoscute din Franţa - Salle „Cortot”, Radio-France din Paris, „Garrenne-Colombes” din Nanterre şi în oraşele Orléans, Chârtres, Aix-en-Provence. În 1994 a participat la Festivalul internaţional de muzică de la Bath (Marea Britanie). În 2003, la centrele culturale ale României de la Viena şi Roma, a susţinut recitaluri cu un program cuprinzând lucrări de Beethoven, Enescu, Chopin, primit cu entuziasm de public. Sandu Sandrin are numeroase înregistrări şi apariţii la Radio şi Tv şi de asemenea înregistrări pe CD realizate în Franţa. În paralel cu activitatea concertistică Sandu Sandrin a avut o susţinută activitate pedagogică la catedra de pian principal a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, în această calitate contribuind la formarea şi afirmarea unor valoroşi interpreţi printre care se numără Matei Varga, Dragoş Mihăilescu, Valeriu Rogacev, Dana Ciocârlie, Ioana Mândescu.