• Română (România)
 • English (United Kingdom)
Instalati Flash Player pentru a putea vedea playerul.
 • Rezervări pentru concertele simfonice

  Rezervările la concertele simfonice se pot face pe site-ul nostru începând cu ziua de luni din săptămâna concertului.

 • Turul virtual al Ateneului Român

  Pentru turul virtual al Ateneului Român vă rugăm să apăsaţi AICI.tur_virtual_slide

 • În atenția publicului spectator,

  Accesul în sălile de spectacol ale Ateneului Român este permis până la ora începerii concertelor. După această oră, accesul se mai poate face DOAR la pauză. Mulțumim pentru înțelegere!

 • The Great Restoration Work of The Athenaeum

  coperta_cupola_ukEditura „Anima" a acceptat să realizeze pro bono traducerea volumului Marea refacere a Ateneului Român (1990-2003) în format electronic şi astfel, cu bucurie, anunţăm că volumul de excepţie The Great Restoration Work of The Romanian Athenaeum (1990-2003) poate fi accesat pe site-ul Filarmonicii „George Enescu" la adresa http://fge.org.ro/images/stories/publicatii/great_restoration.pdf

 • Informaţii despre bilete şi abonamente

  atheneublackPentru mai multe informaţii legate de bilete şi abonamente, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:
  (+4) 021 315 6875
  Pentru orice alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la telefon: (+4) 021 315 2567

  De asemenea, vă invităm să ne urmăriţi şi prin intermediul paginilor de Facebook, Twitter și Instagram.

 • Caietele Filarmonicii "George Enescu"

  orga-1orga-2cupolarocupolaukcop refacereist
  Publicate de Editura Anima, Coordonator de colecţie: Cristina Sârbu

Stagiunea 2017 - 2018

Vă rugăm să vă asigurați că browser-ul dumneavoastră suportă Flash Player (descărcare AICI).

Vă rugăm să vă asigurați că nu aveți activată vreo aplicație pentru blocarea ferestrelor de tip pop-up.

Categoria a III-a de bilete = strapontine, scaune fără spătar.

Vă rugăm să vă abonaţi la newsletter

Prima pagina Presa/media Luxemburg, 2006
Luxemburg, 2006

Chiar si cei mai exigenti muzicieni ai nostri din Orchestra Filarmonicii din Viena au fost incantati de sonoritatea subtila si stralucitoare a coardelor, de calitatea nobila si delicata a suflatorilor de lemn ai orchestrei bucurestene. Nu putem decat sa subliniem virtuozitatea cornilor in Till Eulenspiegel de Richard Strauss si, nu in ultimul rand, omogenitatea tuturor partidelor, la cel mai inalt nivel artistic, aproape de perfectiune. (Die Volkstimme - Vienna)

Filarmonica din Bucuresti este o orchestra stralucita, caracterizata printr-o expresivitate musicala plina de vigoare. (Wiener Zeitung - Vienna)

Orchestra Filarmonicii din Bucuresti a repurtat un mare success la Scala. Rar am ascultat o interpretare atat de stralucita si plina de acuratete a poemului simfonic Till Eulenspiegel. (Unità - Rome)
Calitatea remarcabila a coardelor si desavarsita precizie a lemnelor si alamurilor au asigurat sunetului omogenitate si frumusete naturala. (Corriere della sera - Milano)

Orchestra Filarmonicii "George Enescu" din Bucuresti este remarcabila, iar corzile de-a dreptul exceptionale. (Prace - Prague)

Aceasta orchestra de 110 instrumentisti poate fi comparata cu cele mai bune orchestre din centrele europene importante. (Maakausa - Helsinki)

... Si ce orchestra! Sunetul corzilor si al lemnelor, al cornilor, al alamurilor era pur si simplu minunat. Toti instrumentistii sunt perfect inzestrati, toate nuantele rezultand din studiu intens. (Stockholm Tidningen - Stockholm)

Cu ocazia recentului concert de la Viena, catre sfarsitul seriei de concerte organizate de Musikverein, Orchestra Filarmonicii din Bucuresti s-a dovedit printre cele mai valoroase din Europa. Putem spune ca publicul a primit-o cu caldura; sunetul fara cusur, de o nobila consistenta, dinamismul, ca si precizia ansamblului caracterizeaza muzica ei. (Der Kurier - Vienna)

Maiestria oaspetilor nostri a oferit publicului o rara satisfactie. (Hilfang Jibao - Shanghai)
Fulminanta si revarsand de sensibilitate, o orchestra experimentata, aproape de perfectiune. (St. Galler Tagblatt - St. Gallen)

Cata stralucire in sunetul viorilor! Ce sonoritate minunata la suflatorii de lemn! Toate instrumentele formeaza o entitate muzicala vibranta, in adevaratul sens al cuvantului. (Der Abend - Berlin)
Concertul Orchestrei Filarmonicii din Bucuresti ... un eveniment de neuitat in viata de concert a Moscovei. (Isvestia - Moscova)

Faima Orchestrei Filarmonicii din Bucuresti, purtand numele glorios al lui George Enescu, era o realitate cunoscuta. Cei prezenti ieri seara la Palais des Fetes au putut ei insisi sa o descopere. (Les Dernieres Nouvelles d'Alsace - Strasbourg)

Orchestra simfonica a Filarmonicii din Bucuresti a luat fiinta acum 100 de ani. Din punctul de vedere al traditiei orchestrelor europene, ansamblul se situeaza la cel mai inalt nivel. (Die Welt - Bonn)
Oaspetii romani au realizat o interpretare impresionanta cu o profunda dedicatie pentru muzica. (Hannoverische Allgemeine - Hannover)

La Beaulieu, muzica lui George Enescu a fost redata cu dragoste si respect de catre muzicieni. (24 heures - Lausanne)

Orchestra Filarmonicii "George Enescu" din Bucuresti este posesoarea unei splendide palete de nuante. (Tages Anzeiger - Zurich)